Inför läsåret 20/21 på introduktionsprogrammen

Information till dig som är antagen till Individuellt alternativ eller Yrkesintroduktion allmän inriktning på Teknikum:

Vi börjar med upprop vecka 34, måndagen den 17/8 klockan 14.00. Eleverna samlas då först i Teknikums matsal, blir uppropade och kommer sedan få följa med lärare till ett klassrum för att få allmän information om skolan. Elever som behöver busskort kommer vid detta tillfälle få hjälp att kvittera ut ett sådant. Man måste ha mer än 6 km till skolan för att vara berättigad till att få busskort.

På måndagen den 17/8 får alla elever en individuell mötestid då de bjuds in till samtal som äger rum under vecka 34. Vi vill gärna att vårdnadshavare följer med till samtalet om det finns möjlighet. Vid samtalet kommer blivande elever träffa lärare och prata om studierna det kommande året. Elever som önskar praktik kommer få träffa praktiksamordnare i anslutning till mötet.

Den riktiga skolstarten för Introduktionsprogrammet äger sedan rum måndagen den 24/8. Den exakta tiden kommer eleverna meddelas under det individuella mötet.

För elever som antagits till någon av nedanstående inriktningar gäller samma som informationen ovan, dock äger uppropet rum på en annan tid och i en annan sal. Uppropet för dessa inriktningar är måndagen den 17/8 klockan 13.00 i sal D001.

Yrkesintroduktion mot Barn- och fritidsprogrammet

Yrkesintroduktion mot Vård och omsorgsprogrammet

Yrkesintroduktion mot El och energiprogrammet inriktning datorkommunikation

Om du är osäker på vilken inriktning du har blivit antagen till är du välkommen att kontakta SYV Stella Vogiatzis 0470-435 73. Om du har frågor om antagning ska du vända dig direkt till dem via Växjö kommuns växel 0470-410 00.

Varmt välkommen till oss på Teknikum!

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 10 augusti 2020