Föräldraförening

Sandsbro skolas föräldraförening är en fristående förening.

Sandsbro skolas föräldraförening är en fristående föräldraförening som arbetar för att stärka samarbetet mellan föräldrar, elever och skolan. Vi genomför olika typer av aktiviteter under året och är delaktiga i att förbättra verksamheten och miljön på skolan. I föräldraföreningen diskuterar vi aktuella frågor och jobbar alltid för barnens bästa.

Föräldraföreningens uppgift är att:

  • kontinuerligt föra en dialog med skolledningen om aktuella frågor och skolmiljön
  • verka för ökat samarbete mellan föräldrar, skola samt andra organisationer och föreningar
  • bidra till att eleverna får det lilla extra genom olika aktiviteter
  • bidra till kreativa, engagerade, nyfikna och trygga elever i enlighet med skolans mål genom våra aktiviteter och inköp till skolan

Exempel på vad vi i föräldraföreningen gör är att bjuda på välkomstfika för elever och skolpersonal vid terminsstart, arrangerar loppis och föräldraföreläsningar. Vi engagerar oss även i nattvandringar i närområdet när behov finns. Vi köper julklappar till alla klasser och fritids samt bjuder på glass från glassbilen vid skolavslutningen.

Bli medlem

Genom att bli medlem i föräldraföreningen stödjer ni föreningens arbete. Medlemsavgiften är 150 kronor/familj och år. Alla pengar går till eleverna och skolans verksamhet.

Medlemsavgiften betalas till plusgiro 472 78 67-6 eller via swish 1232183465. Märk inbetalningen med namn och klass.

Kontakta oss

Har du frågor till föräldraföreningen eller vill du engagera dig i vårt arbete är du välkommen att kontakta oss på foraldraforeningensandsbro@gmail.com

Vi tar tacksamt emot synpunkter på vilka frågor som ni tycker är viktiga att vi driver. Vi i styrelsen ser fram mot ett spännande läsår med fortsatt bra samarbete med skolan och er föräldrar!

Alla föräldrar tillsammans för alla barn!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 23 januari 2019
Förskola och skola