Eldningsförbud i Kronobergs län

Eldningsförbud gäller i hela Kronobergs län tills vidare. Currently there is a fire ban throughout Kronoberg County.

Stäng meddelande

Vuxnas lärande

Vuxnas lärande erbjuder teoretiska kurser inom Svenska för invandare (Sfi), grundläggande vux och gymnasial vux. Vi har också Lärvux, för personer med utvecklingsstörning eller förvärvad hjärnskada.Vuxnas lärande ansvarar också för samhällsorientering för nyanlända i Växjö kommun.

Klassrumsundervisningen är inställd vid Vuxnas lärande

Klassrumsundervisningen vid Vuxnas lärande ställs in från och med onsdagen den 18 mars och tills vidare. Detta görs för att undvika smittspridning av coronaviruset covid-19. Vuxnas lärande kommer istället att erbjuda studier på distans. Du kan studera i ditt hem bland annat på lärplattformarna it’s learning och Lunis. Håll kontakt med dina lärare.

Information kommer löpande på it’s learning och Lunis.

Studiegrupp Vuxnas lärande

Hos oss kan du läsa på många olika sätt. Vi erbjuder kurser på dagtid med undervisning flera gånger i veckan. Vi har också kvällskurser och kurser med individuellt upplägg för dig som arbetar vid sidan av studierna. Texteverkstaden är bra för dig som behöver extra hjälp med skrivandet. Oavsett vilket studieupplägg du väljer finns här alltid kunniga, erfarna och behöriga lärare till din hjälp.

Våra lokaler ligger på Kungsgatan mitt i Växjö, på gångavstånd till buss och tåg. Här är lärare, rektor och administration samlade. I vårt lärcentrum finns både undervisningslokaler och studieplatser, där du kan arbeta med skoluppgifter, ensam eller tillsammans med dina kurskamrater. Varje dag finns lärare på plats i lärcentret, för att ge dig handledning i studierna. Vi har en modern IT-miljö med nya datorer, programvaror och nätverk. Vår lärplattform Itslearning kommer att vara till stor hjälp i dina studier.

Vuxnas lärande har en lång tradition av vuxenutbildning och vi kan vårt jobb. Vi sätter alltid eleven i fokus. Väljer du Vuxnas lärande lovar vi att göra vårt bästa för att du ska nå dina mål. Här finns alltid en lärare nära!

Kom gärna och hälsa på så berättar vi mer.


Nyheter

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 mars 2020
Förskola och skola