Lärvux

Att studera som vuxen är roligt och stimulerande. Lärvux Växjö ger dig möjlighet att utvecklas och få nya kunskaper tillsammans med lärare och studiekamrater.

Klassrumsundervisningen inställd vid Lärvux Växjö

Klassrumsundervisningen vid Lärvux Växjö ställs in från och med onsdagen den 18 mars och tills vidare. Detta görs för att undvika smittspridning av coronaviruset covid-19.

Vi kontaktar alla elever på Lärvux för att informera om situationen. Frågor besvaras på aovlarvux@vaxjo.se eller på telefon 0470-438 89.

Särskild utbildning för vuxna är en frivillig vuxenutbildning för dig över 20 år, som har en utvecklingsstörning eller en förvärvad hjärnskada.

Lärvux Växjö finns i moderna och anpassade lokaler mitt i centrala Växjö. Här möter du erfaren personal med ett stort engagemang. Undervisningen sker i små grupper och du planerar studierna tillsammans med din lärare. Efter slutförd kurs får du betyg eller intyg. Hur många terminer du läser är beroende av dina förkunskaper och din studietakt.

Ansökan till Lärvux

Frågor

Om du har några frågor får du gärna mejla till oss på adressen aovlarvux@vaxjo.se eller ringa till oss på telefon 0470-438 89.

Relaterade dokument

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 23 april 2020
Förskola och skola