Vi älskar Växjö

Vi älskar Växjö är nätverket för oss alla från näringslivet, föreningslivet, akademin och det offentliga med en sak gemensamt - Vi älskar Växjö.

Micael Dahlen

Den 3 maj var det en fysisk träff i Växjö konserthus där Micael Dahlen höll en föreläsning om livet, lyckan och pengarna. Tack alla som besökte Växjö konserthus och delade förmiddagen med oss. Förhoppningsvis gick ni därifrån lite visare och inspirerade. Hoppas vi ses till hösten igen. Håll utkik och gå med i nätverket Vi Älskar Växjö för mer information om spännande händelser och föreläsningar.

Blir en del av nätverket Vi älskar Växjö

Platsen Växjö är något som vi alla utvecklar tillsammans och därför vill vi gärna att du är med och bidrar inom nätverket. Växjö är platsen för öppenhet, entreprenörskap, hållbarhet och utbud. Inom nätverket anordnas nätverksträffar med olika fokusområden som idrott, kultur och näringsliv.Den 10 mars klockan 08.15 anordnades en digital träff där temat är "Digitaliseringens Kraft & Möjligheter". Digitaliseringen av samhället påverkar oss alla, från privatliv, till offentlig verksamhet, till privat näringsliv. Genom att använda ny teknik kan man hitta sätt att bli både effektivare och få upp kvalitén. Vad är drivkrafterna och mekanismerna bakom digitalisering och hur ser närmaste tiden ut? Med fokus på Information och Teknik (IT) och Digitalisering (verksamhetsutveckling med ny teknik) så diskuterar vi digitaliseringens kraft och vad som behövs för att lyckas.

Gäster i soffan:

  • Magnus Leonhardt, Chef för Strategi och Innovation, Telia
  • Cecilia Unell, Informationsarkitekt, Södra
  • Cristian Brolin, CDO, Södra
YouTube Visningbild
Senast uppdaterad: 18 augusti 2022