Elevkåren, Studentutskottet och GATE

Teknikums elevkår är organisationen för elever – av elever.

Vi jobbar för att stärka gemenskapen mellan eleverna på skolan och strävar efter att alla elever ska få en roligare och mer givande gymnasietid. Vi anordnar olika aktiviteter, tävlingar eller bara bjuder på något gott för medlemmar i kåren. Vi finns även till för att framföra elevernas åsikter till skolledningen och för att förbättra och påverka skolan ur elevernas perspektiv. Elevkåren är en oberoende organisation som varken påverkas av lärare eller rektorer.

Kårens styrelse består av:

  • Hind Farouk (ordförande)
  • Moltas Allén
  • Emma Linh Bui
  • Axel Fridsén
  • Alva Håkansson
  • Maja Sjöqvist

Följ oss på sociala medier för att ta del av vårt arbete:

Facebook: Teknikums Elevkår Länk till annan webbplats.
Instagram: Teknikums Elevkår Länk till annan webbplats.
Snapchat: teknikumelevkar

Bli medlem

För att bli medlem fyller du i formuläret under rubriken Relaterade länkar.

Studentutskottet

Tredje året på gymnasiet sägs vara det roligaste och visst stämmer detta! Vi i studentutskottet jobbar med att försöka få ihop så mycket skoj som möjligt under studentåret. Vi planerar studentfesterna, pubrundan, balen och sköter beställningarna av studentmössorna och andra studentkläder. Vår uppgift är helt enkelt att göra vägen fram till studenten så billig och smidig, men framförallt så rolig som möjlig!

GATE

Vi är elevkårens LAN-sektion, vilket innebär att vi under läsåret anordnar ett antal LAN-helger men även "mini-lan". Vi brinner för dataspelande och vill genom våra evenemang skapa ett ökat intresse för detta som vi tycker är det bästa som finns!
Besök oss på Facebook!

Kontakter

Senast uppdaterad: 7 februari 2023