Miljö

Skolans serviceorganisation jobbar för att du ska trivas till både kropp och själ under dina år på gymnasiet.

Upplevelsen av vår gemensamma arbetsmiljö beror mycket på oss själva.

Du är del av din egen arbetsmiljö och har stora möjligheter att påverka den. Med din omtanke och ditt engagemang är du med och skapar en bra studiemiljö för dig själv.

Visa respekt för både elever och personal i alla utrymmen på skolan. Plocka undan efter dig i klassrum, matsal, cafeteria eller andra gemensamma utrymmen. Använd också våra sopsorteringskärl som finns uppställda på skolan.

Många lokaler på skolan städas tidigt på morgonen och används hela dagarna. När du visar hänsyn, underlättar du vårt arbete och gör att vi kan hålla en högre servicenivå.

Cafeterian har ett hälsoinriktat sortiment och säljer bland annat mellanmålspaket (dryck, fralla med ost och frukt, banan/äpple). Öppettider klockan 07.45–15.00 måndag-torsdag, samt 07.45-14.30 fredag. Varje dag gäller förmiddagsuppehåll klockan 8.30-9.00 och lunchuppehåll klockan 13.00–13.30.

I skolrestaurangen äter du fri lunch med självservering. Luncherna är näringsberäknade och du kan följa matsedeln med länkade måltidstips på skolans webbplats.

Om du har allvarlig allergi eller är i behov av specialkost anmäls detta till skolsköterskan

Du behöver styrka behovet av specialkost med intyg från läkare eller skolsköterska. Har du specialkost och sjukanmäler dig till skolan ska du även avboka din specialkost genom att kontakta köket på telefon 0470-419 00. Skolrestaurangen är öppen varje dag klockan 11.00-13.00. För att undvika köer ska du äta lunch på i schemat anvisad tid för lunchrast.

Kontakter

 • Teknikum

  0470-419 00

  teknikum@vaxjo.se

  Besöksadress

  Besöksadress

  Gamla Norrvägen 6-8, Växjö

  Postadress

  Postadress

  Växjö kommun

  Teknikum

  Gamla Norrvägen 6-8

  352 43 Växjö

Senast uppdaterad: 26 april 2024